Idé & illustrasjon

Illustrasjoner for Neodrill

Laget illustrasjoner for Neodrill som skulle vise hvor enkelt og tidsbesparende deres produkt var kontra konkurrentene sine produkter. Plug & play. Illustrasjonene er laget hos mine tidligere kolleger i procontra.

 

 

Idé og illustrasjon

Boards til åpningen av Stavanger Konserthus

 

Oppgaven var å invitere alle Rogalandinger til innvielses-fest (housewarming) av et mangfoldig nytt konserthus. Mangfoldet skulle fram – hver dag hadde forskjellig kunstnerisk innhold, og det gjenspeilet seg i teknikker og illustrasjonsuttrykk. Kampanjen er laget i samarbeid med mine tidligere kolleger fra procontra.

 

 

 

 

Idé og illustrasjon

Blå tråd-kampanje for Viking Fotballklubb

 

Viking fotballklubb trengte å kommunisere på en ny måte for å nå et bredere publikum. Ikke minst for å si noe om klubben som samfunnsaktør og institusjon. Illustrasjonene (en blå tråd) og kommunikasjonen formidlet til et publikum som vanligvis ikke leser sportsidene. Det røffe, upolerte visuelle uttrykket virket ekte og oppriktig engasjert. Det smittet, flere kom for å se Viking spille. Selv om det sportslige resultatet ikke var det beste klatret Viking opp fra 10-ende plass til 9-ende. Kampanjen er laget i samarbeid med Ghost Design, Kenneth Hansen, Oktan Stavanger og Markedsføringshuset.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Idé & Illustrasjon

Illustrasjon til henteavfall.no

 

 

 

 

Stavanger kommune renovasjonsavdeling henter større mengde brukt tøy, gratis hjemme hos folk. Vi fikk i oppgave å kommunisere denne nye ordningen. Illustrasjonen ble utformet bestående av klær, sengetøy, sko, belter, gardiner osv. som dannet en lastebil. Dermed fikk vi samtidig vist hva som kan hentes. Illustrasjonen er laget i samarbeid med mine tidligere kolleger fra procontra.

 

 

 

 

 

Idé & Illustrasjon

Stavanger Aftenblad utvider totaltilbudet

 

 

Stavanger Aftenblad skulle utvide totaltilbudet på innholdssiden, samtidig som de ville begynne å ta betalt for deler av nyhetene på nett. Ved å introdusere A+, samt ved å illustrere Aéne ved forskjellige materialvalg understreket vi at Aftenbladet nå har mer variert innhold og er tilstede overalt.

 

 

 

 

 

Idé & Illustrasjon

Tøybleie plakater til Helsehusene

 

 

 

 

Renovasjonsavdelingen i Stavanger kommune gir økonomisk støtte til foreldre som velger tøybleier fremfor engangsbleier. Dette budskapet ville de ha frem. Oppslagstavlene på helsestasjonene oversvømmes av budskap. Vi måtte derfor gjøre noe ”dramatisk” for å bli lagt merke til. Resultatet ble plakater med sydde illustrasjoner laget av tøy. Plakatene er laget i samarbeid med mine tidligere kolleger fra procontra og Toril Roalsvik.