September 2020 var jeg ferdig med min arkitektutdannelse. Jobbene viser noen av prosjektene mine under studiene mine. Her vil det også komme kjekke prosjekt som jeg jobber med akkurat nå for fantastisk mennesker som drømmer om sitt unike hjem eller sin drømmehytte. Gleder meg til fortsettelsen

Oppgaven første semester var  å lage en microbolig på maks 7,7 m2. Jeg valgte å lage en flytende bolig med all kompleksitet som medfølger f.eks. lufttilførsel under vann, oppdrift, likevekt og bølge-dempende element.

Infill bolig i Stavanger

Trehytter i trekronen” beskriver konseptet for INFILL boligen. “Utsikts-hyttene” er av laftet tre og gjemmer seg i den transparente trekronen (av glass). Bære-konstruksjonen imiterer trestammene og er synlig gjennom alle etasjene. Det er leilighet i første etasje, familiebolig over 2 plan med en takterrasse i de øvrige etasjene. Under boligen er det en grønn lunge av trær, vannspeil og beplantning. Det er plass til å parkere mellom bæresøylene. Boligene optimaliserer lysforholdene, samt gir skjerming der en trenger det.